logo Kies de beste coach

FAQ

Alle coaches op Kies de beste Coach beschikken over een beroepserkenning van NOLOC, NOBCO, VESB of LVSC,
of voldoen aan de erkenningeisen: een relevante opleiding op HBO niveau en minimaal 1200 uur coachervaring,
of zijn aangesloten bij het platform Uit je hoofd, in je lijf (omgaan met stress en voorkomen van burn-out).

Je bent een particuliere klant bij Kies de beste Coach wanneer je zelf de kosten van je coaching betaalt, bijvoorbeeld omdat je niet wilt dat je werkgever weet dat je gecoacht wilt worden.
Het kan ook zijn dat je werkgever wél de kosten betaalt, dan ben je een 'werknemer'. Om te zorgen dat de facturatie goed verloopt is het van belang dat je je juist inschrijft, dus als 'particulier' of als 'werknemer'.

Een coachee is degene die gecoacht wordt door de coach.

Als je een particuliere klant bent stuurt de coach je rechtstreeks een factuur, conform de betalingsafspraak die jullie onderling maken.

Als je een werknemer bent en je werkgever betaalt de factuur, dan ontvangt je werkgever een factuur vanuit Kies de beste Coach, conform de betalingsafspraak die daarover gemaakt is tussen je werkgever en Kies de beste Coach.

Als je een werkgever bent en je betaalt de coaching voor je werknemer(s), dan ontvang je als werkgever een factuur vanuit Kies de beste Coach, conform de betalingsafspraak die daarover gemaakt is in de overeenkomst.

Elke coach bepaalt zelf zijn of haar uurtarief aan de hand van zijn of haar kennis en ervaring. Een coach met heel veel jaren ervaring als coach en/of een specifieke opleiding kan besluiten een hoger uurtarief te hanteren. Wanneer een werkgever voor meerdere werknemers trajecten af wil spreken (een werkgeversproject) wordt één uurtarief overeen gekomen voor alle coaches die deelnemen aan dit project.

De coach vertelt je gedurende het vrijblijvende kennismakingsgesprek meer over de methodiek(en) die hij/zij hanteert.

Op deze pagina kun je zoeken op trefwoord. Als dit geen resultaat oplevert of je vraag is niet terug te brengen tot één trefwoord, stel je vraag dan in het contactformulier.

Sommige werknemers of particulieren kunnen een gesubsidieerd loopbaantraject volgen. Dat hangt onder meer af van de branche waar je werkzaam bent.