logo Kies de beste coach

Disclaimer

Kies de beste Coach besteedt veel aandacht aan de informatie die zij verstrekt via haar website, het valt desalniettemin niet uit te sluiten dan deze onvolledig of onjuist is.

De informatie die op Kies de beste Coach staat is geschreven door coaches en door personen die coaching verkopen. Kies de beste Coach is een bedrijf en geen officiële instantie.

De coaches die zich presenteren op website van Kies de beste Coach zijn zelf verantwoordelijk voor het accuraat en up to date houden van hun profielgegevens.

De coachee die via Kies de beste Coach een coach contracteert, is zelf verantwoordelijk voor zijn of haar keuze voor die coach.

Alle informatie en foto’s op de Kies de beste Coach website zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen uitsluitend openbaar gemaakt of verveelvoudigd worden met uitdrukkelijke toestemming van Kies de beste Coach of andere rechthebbenden.

Kies de beste Coach sluit alle aansprakelijkheid uit voor directe of indirecte schade die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de Kies de beste Coach website, dan wel het niet beschikbaar zijn van de website.