logo Kies de beste coach

icoon starten bedrijf

starten van mijn eigen bedrijf

De aanleiding om te starten met een eigen bedrijf verschilt van ondernemer tot ondernemer: soms ontstaat er ineens een kans, je ziet een gat in de markt en je besluit de sprong te wagen. Het kan ook zijn dat je er niet bewust mee bezig was, maar dat je door omstandigheden, bijvoorbeeld een reorganisatie, het ondernemerschap serieus gaat verkennen. En soms loop je al jaren met een idee en wil je het nu echt handen en voeten gaan geven.

Bij het starten van een eigen bedrijf komt heel veel kijken en het scheelt enorm als je vanaf het begin geholpen wordt, zodat je fouten voorkomt waar je vroeger of later last en dus spijt van krijgt. Vaak zijn dat kostbare fouten, die voorkomen kunnen worden door je te laten coachen door een ervaren ondernemerscoach.

doel

Doel van de coaching is je te helpen een gezond bedrijf neer te zetten, toekomstgericht én met aandacht voor jou als persoon. Want je af en toe door een motivatiedip helpen is ook iets wat de coach doet!

aanpak/werkwijze en soort coach

De wijze waarop jij en je coach samenwerken hangt enerzijds af van wat jij belangrijk vindt en waar je behoefte aan hebt en anderzijds de werkwijze en ervaring van de coach. Daarom is het belangrijk dat je de coach kiest waarvan de werkwijze je aanspreekt en dat je dat toetst in het kennismakingsgesprek. Elke ondernemerscoach geeft op zijn of haar profielpagina gedetailleerd aan wat de werkwijze is, zodat je daar op kunt selecteren.

resultaat

Een gezond en toekomstbestendig bedrijf!
Maar het zou ook kunnen dat je gedurende de gesprekken met je coach erachter komt dat een eigen bedrijf toch niet je ultieme droom is. En ook dat is een mooi resultaat. Dat kun je maar beter weten voordat je er heel veel tijd, geld en energie in steekt.

tarief

Je kunt op de profielpagina van de coaches ook hun uurtarief vinden. Het tarief van het totale traject hangt af van hoeveel coaching jij en je coach denken dat je nodig hebt. De coach maakt naar aanleiding van het kennismakingsgesprek een voorstel voor je, met aanpak en prijs.

vervolgstap/actie

Vind je coach door je wensen in te vullen en een keuze te maken uit de selectie van coaches die je getoond worden. Maak dan een kennismakingsafspraak met je coach naar keuze en besluit op basis van dit gesprek en het voorstel of je met hulp van deze coach je bedrijf gaat starten.