logo Kies de beste coach

logo WvdL Noloc

Coaches die meedoen aan de Week van de Loopbaan (Noloc):

De volgende vier coaches doen mee aan de Week van de Loopbaan. Dat betekent dat je kosteloos een gesprek over coaching met hen kunt plannen. Bovendien krijg je een kleine attentie van Kies de beste Coach wanneer je dit gesprek via dit platform boekt (dit is uiteraard ook kosteloos!).

Wil je een gesprek plannen met een van deze coaches? Ga dan naar het profiel van de coach. Onderaan dit profiel kun je je contactgegevens achterlaten, de coach neemt dan zo snel mogelijk contact met je op voor het plannen van het gesprek.

Beweging brengen in jouw loopbaan? Ik help je graag op weg! Je kunt bij mij terecht voor alle vragen omtrent werk, verandering en talentontwikkeling. Dit levert inspiratie, motivatie én een actieplan op! Ik verheug me op ons gesprek!
Bij Annemarie kun je ook de Happy Werkscan laten doen.


Belangstellingen kunnen vrijblijvend kennis maken met mij als loopbaancoach voor een gesprek over loopbaanontwikkeling en/of vragen over wat je bezighoudt in werk.


Mijn werkwijze kenmerkt zich door intuïtief aanvoelen wat iemand nodig heeft, aandacht geven, vergroten van zelfkennis en kennis over hooggevoeligheid. Tijd nemen, luisteren en veiligheid creëren waardoor iemand zich kan en durft te ontwikkelen. Wil je dit een keer ervaren in een kosteloos en vrijblijvend gesprek? Dan zie ik je graag!


Op zoek naar een baan, onzeker over de volgende stap in je carrière, of droom je ervan het roer volledig om te gooien? Ga in de Week van de Loopbaan vrijblijvend met mij in gesprek. Benieuwd naar waar je nu staat in je werk? Doe dan de Happy Werkscan. Allemaal kosteloos. Ik spreek je graag!
Bij Tineke kun je dus ook de Happy Werkscan laten doen.


Zoek je een coach met een andere expertise of meer bij je in de buurt? Kijk ook eens bij onze andere coaches via de zoekpagina:

Deze coaches doen niet mee aan de Week van de Loopbaan, maar ook met hen kun je kosteloos kennismaken.