logo Kies de beste coach

Ik ben particulier. Wat kost mijn traject?

De totaalprijs van het coachingstraject is gebaseerd op de overeengekomen coachingsactiviteiten in uren maal het uurtarief van de coach, plus de kosten van eventuele tools zoals testen. Bestaat het coachingstraject bijvoorbeeld uit 2 gesprekken van een uur (dit is bijvoorbeeld gebruikelijk bij een 'loopbaancheck': wordt het tijd om te kijken naar een andere invulling van mijn functie, of zelfs een andere functie, of zit ik op mijn plek). Als het uurtarief van de coach 75,- euro excl. BTW bedraagt zijn de kosten van het traject 150,- euro excl. BTW. Bij een uitgebreider traject, zoals outplacement of re-integratie zal het aantal benodigde uren hoger zijn.

Wanneer krijg ik een offerte?

De totale kosten van het traject worden altijd na het kennismakingsgesprek maar voor ingang van het traject gecommuniceerd door de coach. Het traject start pas na akkoord van de coachee.

Wat is het uurtarief van de coach?

De uurtarieven van de coaches van Kies de beste Coach variëren van coach tot coach. In de detailinformatie van elke coach vind je het uurtarief van de betreffende coach.

Het merendeel van de coaches hanteert een lager tarief voor een particuliere opdrachtgever dan wanneer de werkgever (zakelijke opdrachtgever) de kosten van de coaching draagt. Daarom staat er zowel een tarief voor particulieren als voor zakelijke opdrachtgevers vermeld. Kies de beste Coach berekent géén fee over trajecten voor particulieren.

Ik ben werknemer en mijn werkgever betaalt het traject. Wat kost het traject voor mijn werkgever?

Zoals gezegd hanteren veel coaches een ander tarief voor zakelijke opdrachtgevers. Dit zakelijke uurtarief staat vermeld in de detailinformatie van elke coach. Naast het zakelijke uurtarief betaalt de werkgever 10% fee over het zakelijk uurtarief van de coach aan Kies de beste Coach.

Ik ben werkgever. Hoeveel kost het om meerdere trajecten bij Kies de beste Coach in te kopen?

Indien u als werkgever aan meerdere medewerkers coaching via Kies de beste Coach aan wilt bieden, adviseren wij u om contact op te nemen met Kies de beste Coach voor maatwerkafspraken.