logo Kies de beste coach

Wat is coaching en wat zijn veel voorkomende loopbaancoachingsvragen?

Coaching is professionele begeleiding waarbij de coach als gelijkwaardig partner de gecoachte ('coachee') ondersteunt bij het behalen van zelfgekozen doelen.

Doorgaans ontstaat je coachingsvraag door veranderende omstandigheden, die invloed hebben op je werk. Daarbij kun je denken aan ziekte, waardoor je een tijd je werk niet hebt kunnen doen, of in mindere mate. Nu komt de tijd om te re-integreren in je werk, maar daar wil je graag coaching bij. Het zou ook kunnen dat je op zoek moet naar een andere baan, omdat je huidige functie ophoudt te bestaan door een reorganisatie. Maar het kan ook zijn dat je zelf toe bent aan een nieuwe baan, of wellicht overweeg je om een eigen bedrijf op te starten. Allemaal vraagstukken waarbij het fijn is als je iemand hebt die je daarbij adviseert, iemand met verstand van en ervaring met precies jouw vraagstuk

Hieronder zie je aantal veelvoorkomende coachingsvragen. Kies de coachingsvraag die op jouw betrekking heeft en je krijgt meer informatie over hoe je samen met je coach deze vraag oppakt en je doel bereikt.
Staat je vraag er niet bij? Kies dan voor 'andere loopbaanvraag'.

Coachingsvragen:

icoon loopbaanmogelijkheden

Verkennen van mijn loopbaan mogelijkheden

icoon baan vinden

Vinden van een nieuwe baan

icoon starten bedrijf

Starten van mijn eigen bedrijf

icoon reintegreren

Re-integreren vanuit ziekte

icoon voorkomen stress

Voorkomen van stress en burnout

icoon andere vraag

Overige loopbaan vragen