logo Kies de beste coach

Coaching van uw medewerkers heeft voor u als werkgever belangrijke voordelen:

Voorkomen uitval en ongewenste uitstroom

In een coachingsgesprek kan een werknemer werkgerelateerde vragen, ambities en zorgen bespreken met een coach die niet in dienst is bij de werkgever en dus neutraal is (en zo ook ervaren wordt door de werknemer). De coach adviseert de werknemer vervolgens over mogelijke vervolgstappen, waarvan communicatie met u als werkgever er een is. Want wellicht heeft de werknemer ambities of zorgen die u niet bekend zijn, maar waar u wél iets mee kunt. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld uitval, conflicten of ongewenste uitstroom voorkomen.

Goed werkgeverschap

Het aanbieden van coaching getuigt van goed werkgeverschap. Als werkgever biedt u coaching bij voorkeur aan in de vorm van een regulier terugkerend coachingsmoment, bijvoorbeeld twee keer per jaar een vrijwillig coachingsgesprek. Op die manier maakt het coachingsgesprek deel uit van de arbeidsvoorwaarden en wordt het niet als bedreigend ervaren, maar juist zoals het is: een gebaar van goed werkgeverschap. Dit verhoogt de motivatie van de werknemers en is aantrekkelijk voor werkzoekenden.

De keuze voor Kies de beste Coach en de aangesloten coaches biedt u de volgende aanvullende voordelen:

Ruime en gemakkelijke keuze

U en uw werknemers hebben de keuze uit tientallen ervaren zelfstandige coaches. U vindt heel eenvoudig de coach die het beste past bij uw vraagstuk door middel van zoekcriteria die voor u belangrijk zijn. Hetzelfde geldt uiteraard voor uw werknemer.

Kwaliteit

Alle coaches die op het platform vermeld staan zijn door Kies de beste Coach zorgvuldig geselecteerd aan de hand van strenge kwaliteitseisen:

 • relevant keurmerk op het gebied van coaching
 • voldoende jaren coachingservaring
 • relevante opleiding op tenminste HBO niveau
 • Op maat

  Als u voor meerdere werknemers coaching af wil nemen met een vergelijkbaar doel, bijvoorbeeld outplacement, re-integratie vanuit ziekte of reguliere coachingsgesprekken dan kunt u met Kies de beste Coach een project afspreken. Gezamenlijk maken we dan afspraken over doel, duur en kosten van de coaching en indien gewenst, het profiel van de coaches waaruit de werknemers mogen kiezen.

  Eenvoud

  U maakt afspraken met één ervaren en betrouwbare partij, namelijk Kies de beste Coach BV. Dit bespaart u veel werk, u hoeft immers niet met verschillende zelfstandige coaches in onderhandeling over de opdracht. Dat betekent ook dat u hetzelfde uurtarief voor alle coaches afspreekt en u uitsluitend van Kies de beste Coach een factuur ontvangt voor de geleverde diensten.
  Bovendien draagt Kies de beste Coach zorg voor de communicatie op projectniveau tussen u en de coaches. Kies de beste Coach is uw aanspreekpunt voor vragen en opmerkingen. De coaches zullen bij vragen of opmerkingen ook eerst Kies de beste Coach contacteren. Uiteraard is rechtstreekse communicatie tussen u en de coach ook mogelijk.
  Tenslotte, mocht een coach onverhoopt uitvallen, dan zorgt Kies de beste Coach voor een gelijkwaardige vervanger. Hetzelfde gebeurt indien u of uw werknemer ontevreden zijn over de dienstverlening van de coach.

  Kosten

  Bovengenoemde service biedt Kies de beste Coach u tegen een zeer acceptabele fee, te weten maximaal 20% van het uurtarief van de in te zetten coaches. U en Kies de beste Coach komen dit specifieke uurtarief gezamenlijk overeen voor het betreffende project.

  Contact

  Wanneer u als werkgever coaching aan wilt bieden aan (een deel van) uw werknemers, neem dan contact op met Kies de beste Coach voor een vrijblijvend gesprek.