logo Kies de beste coach

icoon andere loopbaanvraag

andere loopbaanvraag

Het kan natuurlijk zo zijn dat je een andere loopbaanvraag hebt dan die hier genoemd worden. Misschien wil je dat meer gezien wordt door je werkgever en/of collega's wat je allemaal doet en wil je weten hoe je daarvoor kan zorgen. Of je merkt dat je relatie met je leidinggevende niet goed is en je wilt hier iets aan veranderen. Of een andere loopbaangerelateerde vraag… zo lang het maar te maken heeft met hoe je invloed uit kunt oefenen op je werkende leven zit je bij onze coaches goed.

doel

Het doel is uiteraard om je vraag beantwoord te krijgen, zodat je met vertrouwen naar de toekomst kan kijken en zaken kunt veranderen of juist kunt behouden. Dus niet alleen een antwoord op je vraag, maar waar mogelijk kijkt de coach samen met je wat je concreet nodig hebt om je doel te bereiken. Dit kan van alles zijn, een bepaalde opleiding of een goed gesprek met je leidinggevende of het aanleren van bepaalde vaardigheden, of een andere houding, bijvoorbeeld meer zelfvertrouwen uitstralen. Een concreet plan van aanpak dus, dat je samen met je coach opstelt en uitvoert.

aanpak/werkwijze en soort coach

De wijze waarop jij en je coach samenwerken hangt enerzijds af van wat je vraag is, wat jij belangrijk vindt en waar je behoefte aan hebt en anderzijds de werkwijze en ervaring van de coach. Daarom is het belangrijk dat je de coach kiest die ervaring heeft met jouw specifieke vraag en waarvan de werkwijze je aanspreekt. En dat toets je in het kennismakingsgesprek. Met behulp van trefwoord kun je zoeken op een coach die ervaring heeft met jouw loopbaanvraag. Van de coaches die je dan te zien krijgt kies je degene waar de werkwijze je het meest aanspreekt.

resultaat

Het resultaat is een antwoord op je vraag en dat kan ook een antwoord zijn op de vraag achter de vraag! De coaches zijn allemaal getraind in het doorvragen, daardoor wordt je vraag niet alleen duidelijker en specifieker, maar komt er wellicht een vraag naar voren waar je je niet zo bewust van was. Samen met je coach maak je vervolgens een concreet plan van aanpak. Het concrete resultaat hangt af van je vraag. Het leidt in ieder geval tot meer inzicht en als je dat wilt, tot actie.

tarief

Je kunt op de profielpagina van de coaches hun uurtarief vinden. Het tarief van het totale traject hangt af van hoeveel coaching jij en je coach denken dat je nodig hebt. De coach maakt naar aanleiding van het kennismakingsgesprek een voorstel voor je, met aanpak en prijs.

vervolgstap/actie

Vind je coach door je wensen in te vullen en een keuze te maken uit de selectie van coaches die je getoond worden. Maak dan een kennismakingsafspraak met je coach naar keuze en besluit op basis van dit gesprek en het voorstel of je met hulp van deze coach aan de slag gaat met je vraag.